Kooperativet skal på Piknik i Parken!

pip_facebook_17juni_851X315[13]

Piknik i Parken er landets nye musikkfestival og du er herved invitert! 30.-31.august, ved Vigelands-museet i Oslo kan nyte sommerens siste dager god musikk og herlig mat. Atmosfæren og den gode festivalfølelsen er viktig for Piknik i Parken, og maten er en sentral del av totalopplevelsen. Derfor har de valgt å samarbeide med Kooperativet.

 

Ett av de gode tilbudene er at du kan forhåndsbestille Kooperativets ferdigpakkede piknikkurv. Enda bedre er det at du som medlem i Kooperativet får du 15 % rabatt på inngangsbilletten, enten du velger lørdagen, søndagen eller helgepass! Linker til billettservice for Kooperativets medlemmer har du fått på epost.

 

Merk! Gjelder bare dersom du er medlem i Kooperativet. Vil du ha med noen som ikke er medlem kjøper de vanlig billett på Billettservice.

 

Les mer om Piknik i Parken på pipfest.no. Der kan du også bestille Kooperativets piknikkurv fra midten av juli. Her får du herlig mat og tilbehør for en piknik i det fri på festivalområdet – alt er selvsagt norsk, økologisk eller biodynamisk og levert av Kooperativets samarbeidsbønder.

 

For oversikt over artister – følg med på facebook-sida.

 

Ses i parken!