Oslo Kooperativ – noe for deg?

oslokooperativ_lansering_sveinkjode-016

Klikk her for å registrere deg og bli medlem.

Som medlem av Oslo Kooperativ kan du få økologisk/biodynamisk mat annenhver uke. En pose med lokalt produsert økologisk/biodynamisk frukt, grønnsaker, mel og egg koster 210 kroner. I tillegg har du mulighet til å bestille meieripose og kjøttpose.

Som medlem vil du høre til en av våre tre hentesteder: Mathallen, Sentrum eller Berle. Du bestemmer selv om du vil bestille pose hver gang eller litt sjeldnere.

Alle kan være med i Oslo Kooperativ. Ved innmelding betales et andelsinnskudd på kr 250, og så betales en årlig medlemskontingent på kr 250. Alle medlemmer forplikter seg til å bidra mellom 5-10 timer (tilsvarende to vakter) i løpet av ett år, eller delta aktivt i en av arbeidsgruppene som driver Kooperativet.

Les mer om hvordan Kooperativet fungerer her. Vi håper du vil være med!

Klikk her for å registrere deg og bli medlem.

Lurer du på noe annet? Les våre spørsmål og svar.