Oslo Kooperativ – noe for deg?

oslokooperativ_lansering_sveinkjode-016

Som medlem av Oslo Kooperativ kan du få økologisk/biodynamisk mat annenhver uke. En pose med lokalt produsert økologisk/biodynamisk frukt, grønnsaker, mel og egg koster 210 kroner. I tillegg har du mulighet til å bestille meieriprodukter og kjøttpose.

Som medlem vil du høre til en av våre to hentesteder: Mathallen eller Sentrum. Du bestemmer selv om du vil bestille pose hver gang eller litt sjeldnere.

Alle kan være med i Oslo Kooperativ. Ved innmelding betales et andelsinnskudd på kr 300, og så betales en årlig medlemskontingent på kr 300 (pluss transaksjonsgebyr). Alle medlemmer forplikter seg til å bidra mellom 5-8 timer (tilsvarende to vakter) i løpet av ett år, eller delta aktivt i en av arbeidsgruppene som driver Kooperativet.

Les mer om hvordan Kooperativet fungerer her. Vi håper du vil være med!

Read about how our organization works here. We hope you will join us!


Klikk her for mer informasjon om registrering.

Lurer du på noe annet? Les våre spørsmål og svar.

Question? Read our Q&A.