Ta en vakt

For å sette deg opp på en vakt, logg inn her.

Kooperativet er en medlemseid og medlemsdrevet organisasjon. Det er derfor et krav at alle medlemmer må ta på seg minst én vakt i halvåret under utlevering på ditt lokale utleveringssted. Du melder deg på hvilke vakter du ønsker å bidra på under dine medlemssider i bestillingssystemet RegistrerMeg. Idet du har skrevet deg opp er det i utgangspunktet ikke mulig å bytte vakt, men ved sykdom eller andre spørsmål henvend deg til kontakt@kooperativet.no. Oppmøte for din vakt er alltid på din avdeling med mindre annen informasjon er oppgitt.

 

Sommervakter 2017

Sommeren 2017 prøver vi ut nye rutiner for pakking og henting av poser. I perioden 29. juni til og med 10. august må alle medlemmer, uansett avdeling, hente poser i Mathallen. Det blir en felles vakt der opp til 6 frivillige og en logistikkansvarlig skal koordinere selvplukk av varer for hver enkelt pose.

Tidspunkt for vakt: 15:00-19:15
Oppmøtested for vakt: Torget på Mathallen
Oppgaver: Ta imot og sortere varer, tilrettelegge og bemanne stasjoner der medlemmer skal hente varer, bidra med å veie riktig menge varer, rydde og vaske.
Annen info: Ta gjerne på deg klær som tåler litt jord og røff behandling.

 

Høstvakter 2017

Til høsten skal vaktrutinene evalueres basert på sommerens erfaringer. Foreløpig kan du melde deg på følgende vakter for å bistå andre medlemmer ved å pakke egne poser.  All nødvendig informasjon vil bli gitt ved oppmøte.

Mathallen, oppmøte på Torget: 15:00-19:15 (3 stk pluss logistikkansvarlig)
Sentrum, oppmøtested ikke bekreftet ennå: 15:00-19:15 (3 stk pluss logistikkansvarlig)
Berle, oppmøte i kantia i kjelleren: 15:45-18:15 (3 stk med veiledning fra kontaktperson på huset)