Ta en vakt

Kooperativet er en medlemseid og medlemsdrevet organisasjon. Det er derfor et krav at alle medlemmer må ta på seg minst én vakt i halvåret under utlevering på ditt lokale utleveringssted. Vi er nå i gang med å lage nye medlemssider der medlemmer kan logge inn for å bestille poser og melde seg på vakt. Frem til det nye systemet er på plass kan du melde deg på vakt ved å sende mail til logistikk@kooperativet.no. Husk å skrive hvilken avdeling og hvilke dato du ønsker å ta vakten din på, samt telefonnummeret ditt.

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp på avtalt tidspunkt (f.eks. på grunn av sykdom, endringer i timeplanen osv.) kan du bruke Byttegruppa på Facebook for å finne et annet medlem som kan ta over for deg. Gi beskjed til Koordinatoren via kontakt@kooperativet.no så fort som mulig dersom det er en risiko for at vakten ikke blir fylt.

 

Vakter høsten 2017

Selvplukk løsningen som ble testet ut i sommer har nå blitt evaluert og rutinen skal videreføres. De frivillige på vakt tilrettelegger for, og bistår andre medlemmer med, å pakke egne poser. Varene til ukens pose sjekkes, sorteres og settes ut på stasjoner etter veiledning fra ukens logistikkansvarlig. Temperaturen på kjøtt og meieriprodukter kontrolleres. Andre oppgaver inkluderer å veie og supplere varer, krysse av hentelister, ha kontakt med leverandørene, rydde og vaske.

Det er kun en felles vakt hver uke, og tidspunktet varierer noe etter avdeling:

 

Mathallen, oppmøte på Torget: 15:15-19:15 (4 stk pluss logistikkansvarlig)
Sentrum, oppmøtested i bakgården: 15:15-19:15 (3 stk pluss logistikkansvarlig)