Interessert i gressforet biodynamisk storfekjøtt av ypperste kvalitet?

Les Mer

 

En av våre leverandører av grønnsaker gir også muligheten til å kjøpe mange ulike kjøttprodukter fra “grass fed” kjøttferaser. Er du interessert?

Jarlsbergfe og Aberdeen Angus kuer

Bonden Heinrich Jung holder til på Åmot gård i Arneberg mellom Kongsvinger og Elverum. Der driver han en allsidig biodynamisk gård, med både grønnsaker, korn og husdyr. Storfeet han bruker til “grass fed beef” er av rasen Hereford og krysningsdyr mellom Hereford kyr og en Limousine okse. Begge raser er spesialiserte kjøttferaser.

Til sitt “grass fed beef” bruker han kun kviger og kastrerte okser. De vokser saktere, har bedre marmorering og gir kjøtt av overlegen kvalitet.“Grass fed” betyr at de går mest mulig på beite, og ellers blir de foret med grovfôr (silo og høy). På denne måten får kjøttet en bra fettsyresammensetning med mye omega 3 og lite omega 6. Dyrene er ute hele året, og utover beitesesongen har de tilgang på en romslig hall strødd med halm hvor de kan ligge og bli beskyttet av vind og vær.

Du kan bestille:

Kvernet kjøtt (kjøttdeig) kr 140.-/kg
Karbonade kr 180.-/kg
Grytekjøtt kr 200.-/kg
Ytre filet, benfri med fettrand kr 350.-/kg
Mørbradbiff kr 350.-/kg
Bankekjøtt kr 350.-/kg
Surret rundstek kr 350.-/kg
Entrecote kr 380.-/kg
Indre filet kr 490.-/kg

Vil du bestille, ta kontakt med Heinrich på Carlheinrichjung@hotmail.com,
tlf 62 95 13 41, mob 413 38 817.