Tid: Torsdag 13.Mars kl 17.00
Sted: Mathallen, på torget.
Pris: kr. 100 kooperativets medlemmer (kr. 150 for ikke medlemmer)
Kun 12 plasser – så vær raskt ute!
Påmelding på Mathallens nettsider: http://www.mathallenoslo.no/hva-skjer/syltekurs
Husk å ta med: Egne glass, kniv, potetskreller!
———–
Selv på mørkeste senvinteren kan man sylte og safte. Gunda Djupvik, som har gitt ut boka Sylting og safting, lærer bort sine triks for å få vinterens traurige råvarer til å bli til smakfulle syltetøy og chutneyer. Lær å lage løkmarmelade, pærechutney, og kanskje får vi til og med tid til å lage en appelsinmarmelande? Ta med dine egne glass, så får du fylle dem med vinterens gode ting.
I tillegg til Safting og sylting har Gunda gitt ut bøkene Ball, klubb og komle med dott, og studentkokeboka Smalhans. Hun har fast matspalte i Sunnmørsposten, og blogger på www.altgodt.no.
Det blir salg av Gundas kokebøker: Smalhans og sylting for kr. 150,-, og Ballboka for kr. 300. Kun kontanter (Det er minibank i Mathallen)