Kooperativets Sylte og saftekurs med Gunda Djupvik

Les Mer

 

Tid: Torsdag 13.Mars kl 17.00

Sted: Mathallen, på torget.
Pris: kr. 100 kooperativets medlemmer (kr. 150 for ikke medlemmer)
Kun 12 plasser – så vær raskt ute!

Påmelding på Mathallens nettsider: http://www.mathallenoslo.no/hva-skjer/syltekurs

Husk å ta med: Egne glass, kniv, potetskreller!

Kooperativets Sylte og saftekurs med Gunda Djupvik

———–

Selv på mørkeste senvinteren kan man sylte og safte. Gunda Djupvik, som har gitt ut boka Sylting og safting, lærer bort sine triks for å få vinterens traurige råvarer til å bli til smakfulle syltetøy og chutneyer. Lær å lage løkmarmelade, pærechutney, og kanskje får vi til og med tid til å lage en appelsinmarmelande? Ta med dine egne glass, så får du fylle dem med vinterens gode ting.

I tillegg til Safting og sylting har Gunda gitt ut bøkene Ball, klubb og komle med dott, og studentkokeboka Smalhans. Hun har fast matspalte i Sunnmørsposten, og blogger på www.altgodt.no.

Det blir salg av Gundas kokebøker: Smalhans og sylting for kr. 150,-, og Ballboka for kr. 300. Kun kontanter (Det er minibank i Mathallen)