Sommerabonnement – siste frist i dag torsdag 19.juni!

Les Mer

 

Virgenes Gard

Er du medlem og vil sikre deg helt ferske råvarer gjennom sommeren, og ikke minst gi større forutsigbarhet for bøndene? Glemte du å bestille sommerabonnement? Frykt ikke! Ny betalingsfrist er midnatt torsdag 19.juni!

Sommerabonnement gjelder da for 8 utleveringer fra og med 26.juni!

Det blir disse datoene:
26.juni, 10.juli (annenhver uke)
24.juli, 31.juli, 7.august, 14.august, 21.august, 28.august (merk- ukentlig!!)

Vil du har sommerabonnement men vet du ikke er hjemme for alle leveringene, ingen problem!

La søsken, venner eller gode naboer hente posen din, de oppgir bare navnet abonnementet står på. Da får flere en smak av sommerens herlig og friske grønnsaker! Det er nå råvarene er sprøest, grønnest og ferskest!

For betalingsinfo, sjekk mailen din.
Hvis du likevel ikke vil ha sommerabonnement er det fullt mulig å bestille fra gang til gang, som vanlig. For å huske alle fristene last ned kalenderen vår til din telefon eller pc – den minner deg på alle viktige frister!