Bestill Kooperativets piknikkurv!

Les Mer

 

 

Kooperativet grønnsakspose
Allerede i dag kan du bestille Kooperativets piknikkurv til festivalen Piknik i Parken 30.-31.august! Kooperativet fyller en kurv med herlig mat fra økologiske og biodynamiske bønder og et piknikteppe til deg, du henter den på festivalområdet og så kan slappe av og nyte mat og musikk.

Piknikkurva kan bestilles av alle, medlemmer og ikke medlemmer!
Men er du medlem får du rabattert festivalpris. Linker til bestilling har du på mail.

I piknikkurva finner du ferskt brød og smør, spekemat, ost og syltetøy, grønnsaksretter og mer – alt dyrket, foredlet og levert av Kooperativets samarbeidsbønder. Vi har også en vegetarkurv om du ønsker det.

Bli med på piknik da vel!

Pris kr 250,- per pers
(minimumsbestilling 2 personer)
Lørdagens piknikkurv bestiller du her og søndagens her

Ses på Piknik i Parken!

Spørsmål?
Ta kontakt med heleneaustvoll@gmail.com