Lokalavdeling av Oslo Kooperativ startet på Steinerhøyskolen!

Les Mer

 

Lokalavdeling av Oslo Kooperativ startet på Steinerhøyskolen på Berle.

En gruppe studenter og medarbeidere ved Steinerhøyskolen som var med på å starte Oslo Kooperativ, har tatt initiativ til å starte en egen avdeling på Steinerhøyskolen. Avdelingen har fått navnet Berle, et gammelt navn på bygningen skolen ligger i.

Avdelingen er spesielt for skolens ansatte og studenter. Avdelingen er liten sammenlignet med hovedavdelingen i Mathallen og med andre avdelinger av Oslo Kooperativ som er under planlegging, men de har hatt sin første utdeling med 30 poser, og det ble en stor suksess.

På første pakke- og utdelingsdag hadde de besøk av Camilla Wilse, som dere ser på bildet. Hun holdt kurs i sesongbasert matlaging med rene råvarer. Avdelingen er foreløpig lukket, men om det fungerer godt kan de på sikt ta inn noen ekstra plasser fra Kooperativets sentrale venteliste, som stadig vokser.

Vi takker for initiativet fra avdeling Berle og ønsker dem tillykke med sin egen avdeling av Oslo Kooperativ.