Kooperativet har fått ny koordinator!

Les Mer

Frances Gerono koordinator Kooperativet Tekst: Hanne Gideonsen Foto: Privat[/caption]

Helene Austvoll erstattes av Frances Gerono, som imponerte styret med sin forståelse for organisasjonsutvikling, sin vilje og evne til å gjøre en grundig jobb, kombinert med en positiv utstråling og god forståelse av hva Kooperativet trenger fra koordinatoren.

Frances er et relativt ferskt Kooperativ-medlem, og snakker allerede varmt om kvaliteten på maten og Kooperativets gjennomgående fokus på bærekraft – fra matproduksjon til organisasjonsbygging. Hun har bakgrunn fra kulturbransjen, og kompetanse på prosjektarbeid, administrering og koordinering.

– Det at Kooperativet  er en frivillig organisasjon og likevel har klart å oppnå så mye på så kort tid er imponerende. Jeg ville gjerne bidra, og da jeg så at koordinatorstillingen ble utlyst tenkte jeg at det var en god anledning til å finne ut mer om hvordan organisasjonen ble drevet samtidig som jeg fikk muligheten til å jobbe for et godt alternativ til de store matvaregigantene. Kooperativet hjelper meg til å bruke pengene mine på de som produserer god, bærekraftig og dyrevennlig mat, sier Frances, som fra 5. mai var i sving som vår nye koordinator.

Vi sier tusen takk til Helene for hennes innsats. Hun fortsetter å bidra til Kooperativet gjennom sitt verv som styremedlem.

Og så ønsker vi Frances hjertelig velkommen!