Årsmøte 2016

Les Mer

 

Kooperativet årsmøte grafikk

 

Tirsdag 5. april er det årsmøte i Kooperativet SA. Alle som er medlemmer i Kooperativet er velkomne!

På årsmøtet får du nærmere innblikk i driften av Kooperativet, mulighet til å komme med innspill for veien videre og et inspirasjonsforedrag fra bybonde Andreas Capjon. Vi skal også velge styre og valgkommité.

Årsmøtet finner sted på kaffebaren Hendrix Ibsen, Vulkan 20, 0178 Oslo, rett ved siden av Mathallen. Dørene åpner og registrering begynner klokka 17. Årsmøtet begynner presis klokka 17.30 og varer til klokka 20.   

Kooperativet er et samvirke som drives og er eid av medlemmene, og årsmøtet er vårt øverste organ. Vi håper alle medlemmer tar seg tid til å komme for å være med og forme Kooperativet det kommende året. Din stemme er viktig!

Under finner du sakspapirer og årsmelding for 2015 med styrets årsberetning.

Sakspapirer Årsmøte 2016

Kooperativet Årsmelding 2015