Oslo Kooperativ – noe for deg?

Les Mer

 

oslokooperativ_lansering_sveinkjode-016

Som medlem av Oslo Kooperativ kan du få økologisk/biodynamisk mat annenhver uke. En pose med lokalt produsert økologisk/biodynamisk frukt, grønnsaker, mel og egg koster 210 kroner. I tillegg har du mulighet til å bestille meieripose og kjøttpose.

Som medlem vil du høre til en av våre tre hentesteder: Mathallen, Sentrum eller Berle. Du bestemmer selv om du vil bestille pose hver gang eller litt sjeldnere.

Alle kan være med i Oslo Kooperativ. Ved innmelding betales et andelsinnskudd på kr 250, og så betales en årlig medlemskontingent på kr 250. Alle medlemmer forplikter seg til å bidra mellom 5-10 timer (tilsvarende to vakter) i løpet av ett år, eller delta aktivt i en av arbeidsgruppene som driver Kooperativet.

Les mer om hvordan Kooperativet fungerer her. Vi håper du vil være med!


Klikk her for mer informasjon om registrering.

Lurer du på noe annet? Les våre spørsmål og svar.