Interessert i styrke arbeidet med å formidle økologiske råvarer fra lokale bønder til folk i Oslo?

Les Mer

I 2023 er det ti år siden Kooperativet ble stiftet. Dette gjør samvirket til en veteran innen de som driver direktesalg av økologiske og lokale råvarer. Selv om vi mener vi har funnet en oppskrift som er bærekraftig, trenger alle organisasjoner å videreutvikles. Vil du være med på arbeidet med å gjøre Kooperativet enda bedre?

Valgkomiteen til Kooperativet søker flere kandidater til styret for perioden 2023-2024!

Kooperativet drives og eies av frivillige medlemmer. Vi har frivillige arbeidsgrupper som tar ansvaret for bestilling av gårdsproduktene, utlevering, kommunikasjon og mer, og vi har en koordinator i en liten stilling som håndterer henvendelser og vårt medlems- og bestillingssystem. Hvert år velges et styre som skal ta de strategiske avgjørelsene på vegne av organisasjonen. Styret består av en gruppe på rundt seks engasjerte personer som ønsker å finne gode løsninger for Kooperativet på kort og lang sikt. Styret støttes av koordinator og møtes rundt 8-9 ganger i året, enten fysisk eller digitalt. Gjennom året kommuniserer vi via samhandlingsverktøyet Slack.

Å delta i styret for Kooperativet er en spennende måte å bli kjent med organisasjonen på og kan gi deg verdifull styreerfaring som er fint å ta med seg videre i livet.

Høres dette interessant ut? Trenger du mer informasjon? Send en e-post til valgkomite@kooperativet.no!