Vi søker deltagere til kommunikasjonsgruppa

Les Mer

Liker du å være kreativ, skrive, ta bilder, filme, gjøre undersøkelser og analyse, utvikle web, sosiale medier eller har andre ting du liker å gjøre? Vi hører gjerne fra deg.

Som deltager bidrar du med en eller flere aktiviteter og samarbeider med de andre i gruppa. Hvilke aktiviteter, og hvor mye du gjør avtales nærmere. Dette er en fin mulighet som gir verdifull erfaring, og du blir kjent med andre medlemmer.

Interessert? Skriv kort om deg selv og hva du ønsker å bidra med: kommunikasjon@kooperativet.no

Kommunikasjonsgruppa i Kooperativet jobber med intern og ekstern informasjon og sørger for innhold på nettsiden, i nyhetsbrevet og i sosiale medier. Det omfatter regelmessig informasjon til medlemmene om medlemskapet, poseutdelingene og varene. Samt jobbe med omdømme og profilering i det offentlige rom, og nå ut til nye potensielle medlemmer.