Lislerud Gård

Anne og Urs Gamper, sammen med sine barn Jonas, Andreas og Sondre har en liten gård i Eidsberg (Østfold). Det er syvende året de driver biologisk-dynamisk gårds- og landbruksdrift i 2012.

Gården er 85 mål stor, med 35 mål eng, ca.50 mål skog og 3 mål hvor de dyrker grønnsaker som knutekål, blomkål, løk, brekkbønner, sukkererter og flere typer salat,samt urter og jorbær. Salaten leveres til Bente Westergård som driver økologisk restaurant på Hellviktangen, Nesodden.I tillegg leier de ca. 50 mål naturbeite (ravinedaler). Dette er sommerbeite for deres hester og sauer.
I tilegg har de på Lislerud Gård honning fra flittige bier som de selger direkte fra gården.

Villsauer og lam Lislerud gård

På Lislerud gård tilbys et pedagogisk opplegg for Steinerskolen i indre Østfold. Fra dyrevelferd til skogsarbeid uten motorsag. Arbeidshesten Bia trekker alle tømmerstokker ut av skogen som bidrar til fyringsved og matrialer til gården.

Lislerud gård har blitt et lite blomsterende gårdssamfunn. Anne og Urs ønsker å være et sted hvor enkeltindividet kan arbeide og utvikle seg til et omsorgsfullt og ansvarsbevisst medmeneske. De ønsker også mer kursvirksomhet og større pedagogisk arbeid på gården.

Kontaktinformasjon:
Urs Gamper: 69 89 40 58/ 971 98 010