Hvorfor er du medlem i Kooperativet? Jeg ble med i Kooperativet for flere år siden, og har nå blitt så godt vant med fantastiske sesong-grønnsaker at noe annet ikke er et alternativ! Jeg liker at det er kortreist og at jeg kjøper av bønder rundt Oslo, at det er lite...
Nyheter
Siste nytt fra Oslo kooperativ
Gårdsbesøk
Kooperativet inviterer til høsttur til Sansegården Olavsbråten på Noresund lørdag 27. oktober. Vi får lære mer om drifta av gården og får hilse på dyrene. Planen er å hjelpe til med å stable ved og gjøre klart for vintersesongen. Vi lager en felles lønsj sammen med...
Kooperativet for English-speakers
Oslo Kooperativ wants to be as inclusive as possible so that those who are interested in becoming members can do so as easily as possible. We are working on translating most of our organization information to English. However, this is an ongoing project and we...
Ekskursjon til Hovelsrud gård
For noen uker siden var vi på ekskursjon til en av leverandørene våre – staselige Hovelsrud gård på Helgøya midt i Mjøsa. Den drives av Marianne Olssøn og Are Herrem, og siden oppstarten i fjor har de allerede rukket å bli den største økologiske kyllingprodusenten i...
Gøy på vakt i frisk luft
Tekst og foto: Thale Lindstad Rotfruktene og potetene ligger allerede ferdig fordelt på rekke og rad i Kooperativets gjenkjennelige gjenbruksposer. Rett fra bonden til posen ligger de fortsatt tålmodige og venter på et hjem og et kjøkken der de kan skinne med...
Møt et Kooperativet-medlem: Elizabeth von Hanno Brockfield
Elizabeth har båret grønnsaksposene hjem fra Kooperativet i snart fire år. Hun er en av ildsjelene i den økologiske bevegelsen i Norge, og i år er hun nominert til Oslo Miljøpris! Tekst: Carolin Grotle Foto: Kim S. Falck Jørgensen - Jeg var delaktig i den første...
Bra bønder: Bente og Gertjan på Ommang Søndre
På Ommang Søndre på Løten driver Bente Pünter og Gertjan de Snaijer biologisk-dynamisk landbruk med allsidig produksjon. De leverer både grønnsaker, meieriprodukter og kjøtt til Kooperativets poser. Tekst: Sissel Ofstad Foto: Thomas Anker Hodnebrog-Vibe Tåken...
Møt et Kooperativet-medlem: Yvonne Anne Michel
Tekst: Carolin Grotle Foto: Privat Hos Yvonne Anne Michel og hennes samboer får posene til Kooperativet et godt hjem. De bor i et stort hus omgitt av en frodig hage sammen med to andre familier, midt i Oslo. Yvonne er medlem i et andelslandbruk og engasjerer...
Oslo Kooperativ – noe for deg?
Som medlem av Oslo Kooperativ kan du få økologisk/biodynamisk mat annenhver uke. En pose med lokalt produsert økologisk/biodynamisk frukt, grønnsaker, mel og egg koster 210 kroner. I tillegg har du mulighet til å bestille meieripose og kjøttpose. Som medlem vil...