• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Hopp til hovedinnhold

Oslo Kooperativ

Oslo Kooperativ - byfolk, bønder & bra mat

  • Om oss
    • Ukens pose
    • Slik fungerer det
    • 10 grunnprinsipper
    • Spørsmål og svar
    • Gårdene vi samarbeider med
    • Nyheter
    • Oppskrifter
    • Arbeidsgruppene
    • Vedtekter for Oslo Kooperativet
    • Årsmøte
  • Bli medlem
  • Logg inn
  • Butikk
  • Om oss
    • Ukens pose
    • Slik fungerer det
    • 10 grunnprinsipper
    • Spørsmål og svar
    • Gårdene vi samarbeider med
    • Nyheter
    • Oppskrifter
    • Arbeidsgruppene
    • Vedtekter for Oslo Kooperativet
    • Årsmøte
  • Bli medlem
  • Logg inn
  • Butikk
Du er her: Hjem / Oppskrifter / Sennepsbakt hodekål
Sennepsbakt hodekål
Sennepsbakt hodekål

Sennepsbakt hodekål

30/10/2017

Lurer du på hva du skal gjøre med hodekålen? Her er en herlig oppskrift!

Du trenger:
1 hodekål
1 ss sennep
1 ss kokosolje
2 ss olivenolje
1 fedd hakket hvitløk
0,5 ts pepper
Litt salt

Slik gjør du:
Skru ovnen på 200c. Skjær hodekålen i skiver (ca 0,5 cm). Pensle en ildfast form med kokosolje. Legg hodekålen i formen. Bland sammen sennep, hvitløk, olivenolje, pepper og salt, og spre blandingen ut over skivene. Ovnsbakes i 30-40 minutter. Server gjerne med rosmarinstekte potetbiter!

Kategori: Oppskrifter, Våre oppskrifter

© 2021 Kooperativet.

no Norwegian
en Englishno Norwegian