Bli Medlem!

Oslo Kooperativ er et medlemseid og medlemsdrevet samvirke for direktesalg av økologiske, biodynamiske, og lokalt produserte råvarer, med priser som gagner både bonden og medlemmene.

Som et kooperativ handler vi kun på vegne av våre medlemmer og tilsluttede bønder, og ikke på vegne av en profittsøkende industri. Ethvert overskudd går derfor til utviklingen av Kooperativet eller til eksterne sosiale og solidariske prosjekt.

Som medlem i Oslo Kooperativ kan du få økologiske/biodynamiske råvarer annenhver uke. Dette gjør du ved å bestille en pose på våre nettsider. En pose koster 200 kroner og rommer rundt seks til åtte kilo frukt, grønt, mel og/eller egg. Vekten på posen vil variere gjennom sesongen.

Bestilling og betaling skjer via vår nettside, og henting gjør du i den lokale avdelingen. Som medlem bestemmer du selv hvor ofte du ønsker å bestille en pose. Merk at din bestilling er lik betaling. Det vil si at du skal betale når du bestiller da vi hver uke bruker pengene til å kjøpe neste ukes råvarer.

Hva krever det av meg?

Alle kan være medlem i Oslo Kooperativ. Et medlemskap koster 200 kroner. Alle medlemmer forplikter seg til å arbeide to til tre timer i måneden med pakking av poser eller andre nødvendige gjøremål. Vaktplan for arbeid i Oslo Kooperativ, samt informasjon om oppgaver, vil etter hvert publiseres på nettsiden.

FYLL INN SKJEMAET UNDER FOR Å REGISTRERE DEG SOM MEDLEM
Merk: Vi har for øyeblikket satt et tak på 400 medlemmer i oppstartsfasen, og er fulltegnet inntil videre. Om du registrerer deg i skjemaet under vil du imidlertid bli satt på venteliste, og jo tidligere du skriver deg opp på ventelisten, jo tidligere kan du bli medlem når vi utvider kapasiteten.

Samvirkeloven krever at medlemmenes fulle fødselsnummer registreres.

  1. (må utfylles)
  2. (må utfylles)
  3. (må utfylles)
  4. (må utfylles)
  5. (må utfylles)
  6. (må utfylles)
  7. (må utfylles)