• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt

Oslo Kooperativ

Oslo Kooperativ - byfolk, bønder & bra mat

  • Om oss
    • Ukens pose
    • Slik fungerer det
    • 10 grunnprinsipper
    • Spørsmål og svar
    • Gårdene vi samarbeider med
    • Nyheter
    • Oppskrifter
    • Arbeidsgruppene
    • Vedtekter for Oslo Kooperativet
    • Årsmøte
  • Bli medlem
  • Logg inn
  • Butikk
  • Om oss
    • Ukens pose
    • Slik fungerer det
    • 10 grunnprinsipper
    • Spørsmål og svar
    • Gårdene vi samarbeider med
    • Nyheter
    • Oppskrifter
    • Arbeidsgruppene
    • Vedtekter for Oslo Kooperativet
    • Årsmøte
  • Bli medlem
  • Logg inn
  • Butikk
oslokooperativ_lansering_sveinkjode-016

Slik fungerer det

For English click here!

Oslo Kooperativ 

Kooperativet ble stiftet som et ideelt bindeledd mellom gårdbrukere og forbrukere. Kooperativet ønsker at flere skal ha mulighet for kortreist mat og at bøndene skal få bedre betalt for det arbeidet de gjør. Med et kooperativ som fungerer vil det være med på å styrke og trygge bondens hverdag og bidra til økt matsikkerhet for forbrukeren.

Et medlemskap i Oslo Kooperativ koster 310 kroner pr år og fornyes i tidsrommet januar – februar.

Som medlem av Oslo Kooperativ kan du få økologisk/biodynamisk mat annenhver uke. Dette gjør du ved å bestille en eller flere poser to uker i forkant av utlevering. En pose med lokalt produsert økologisk/biodynamisk frukt, grønnsaker, mel og egg koster 225 kroner (inkl. bestillingsavgift).

Siden posens innhold er sesongbaserte råvarer vil også vekten variere. På vinterstid, med mange ulike rotfrukter, veier posen omkring seks til åtte kilo, mens om sommeren hvor salater, asparges, krydderurter og liknende fyller mer, veier den omkring fire kilo. I tillegg til ukens grønnsakspose kan du bestille kjøttpose til 525 kroner og enkeltstående meieriprodukter en gang i måneden.

Kooperativet har to avdelinger for henting av forhåndsbestilte poser. Utlevering foregår annenhver torsdag (partallsuker) mellom kl.16.30-18.30

  • Avd. Mathallen, Vulkan 5, 0178 Oslo
  • Avd. Sentrum, ByKuben, Myntgata 2, 0151 Oslo

Hvor ofte kan jeg hente pose?

Som medlem har du mulighet til å bestille pose annenhver torsdag. Bestillingsfrist er alltid torsdag midnatt to uker før du skal hente (Hvis du for eksempel vil ha pose i uke 46, vil bestillingsfristen være torsdag i uke 44). Du bestemmer selv om du vil bestille pose annenhver uke eller litt sjeldnere. Rent økonomisk er du ikke bundet til annet enn de bestillingene du velger å gjøre – og det er ingen krav om at du skal bestille.

Det er ditt ansvar å hente posen din innenfor åpningstiden. Hvis du ikke selv kan hente posen din kan du avtale med en venn om å gjøre det. MERK! Kooperativet refunderer IKKE penger eller posens innhold hvis den ikke hentes.

Hva krever det av meg?

Alle kan være med i Oslo Kooperativ. Ved innmelding betales et andelsinnskudd på kr 310. Fra og med påfølgende kalenderår betales en årlig medlemskontingent på kr 310. Alle medlemmer forplikter seg til å bidra mellom 5-8 timer (tilsvarende to vakter) i løpet av ett år. Du kan enten:

  • Sette deg opp på vakt for å bistå medlemmene med å fylle posene sine under utleveringen på din avdeling.
  • Delta i en av arbeidsgruppene og være med å utvikle Oslo Kooperativ. Dette tar litt mer tid, og du får mer innsikt i den daglige driften av Kooperativet. Som medlem av en arbeidsgruppe er du ikke forpliktet til å ta vakter i tillegg.

Ta kontakt om du ønsker å delta i en arbeidsgruppe: kontakt@kooperativet.no, eller ta direkte kontakt med en av arbeidsgruppene.

Vi håper du vil være med og gleder oss til å se deg!

Klikk her for mer informasjon om registrering.

Lurer du på noe annet? Les våre spørsmål og svar.

Vil du vite mer om hvordan å starte opp et kooperativ etter vår model? Last ned og les våre retningslinjer her.

Hoved sidebar

oslokooperativ

Oslo Kooperativ
Godt Nyttår til alle våre medlemmer! Til utl Godt Nyttår til alle våre medlemmer! 

Til utlevering neste gang (28. januar) kan du bestille mel, havregryn og perlebygg fra Holli Mølle, og kaldpresset, økologisk rapsolje fra Norsk Økoraps. - Og det er ikke for sent ennå! Siste dag for å bestille fra Holli Mølle og Økoraps er i dag. 

Ta en runde på Kooperativet.no for å se de forskjellige tilbudene ✨
.
.
.
Happy New Year to all our members!

For the next delivery (January 28), you can order flour, oatmeal and barley from Holli Mølle, and cold-pressed, organic rapeseed oil from Norsk Økoraps. - And it's not too late! Today is the last day to order from Holli Mølle and Økoraps.

Go visit Kooperativet.no to see the different offers ✨

📷 Norsk Økoraps @hollimolle 

#kooperativetoslo #økologisk #organic #støttlokalt #hollimølle #norskøkoraps #norskøkologisk
Til årets siste utlevering får vi igjen epler fr Til årets siste utlevering får vi igjen epler fra Knatten i Sandefjord - vår nye fruktleverandør! Forrige gang var det Aroma som stod på menyen, og i dag får vi Rubinstep.

🍎🍏🍎🍏🍎

I tillegg får vi 8 (!) typer røtter/grønt som innkjøpsgruppa har været flinke å satt sammen! Høres det mye ut? Vi har puttet litt ekstra i posen denne gang - en liten julegave til os alle sammen ☺️

Vi gleder oss til å se dere en siste gang innen jul, i ettermiddag i Mathallen 16.30 - 18.30!

🌱

For this year's last delivery, we will once again receive apples from Knatten in Sandefjord - our new fruit supplier! Last time Aroma was on the menu, this time it’s Rubinstep.

🍎🍏🍎🍏🍎

In addition, we get 8 (!) types of roots / greens that innkjøpsgruppa kindly has composed for us! Sounds like a lot? Well, we put a little extra in each bag this time - a little Christmas gift to us all ☺️

We look forward to seeing you one last time before Christmas, this afternoon in Mathallen 16.30 - 18.30!

#knattenfruktgård #grettegaard #fokholgård #almøstre #bergsmyrenegård #linnestadgård #økologisk #sesongsbasert #støtlokalt #organicfood #organicfarming #biodynamicfarming #norsknatur #norskmat
Husk din bestilling til neste gang - årets desem Husk din bestilling til neste gang - årets desemberpose! Da har vi, utover vår elskede grønnsakspose, to typer kjøtt fra Solli gård! 

Velg mellom lam og storfe - eller hvorfor ikke prøve begge? Perfekt å ha hjemme til vinterens gryteretter og annet varmende 👌

Vi ses i ettermiddag til utlevering i Mathallen - og husk å holde avstand 💚

🌱
🌱
🌱

Remember to place your order until next time - the  December bag! In addition to our beloved vegetable bag, you can order two types of meat from our farmers on Solli Gård!

Choose between lamb and cow - or why not try both? Perfect for stews and other warming winter dishes 👌

See you this afternoon for delivery in Mathallen - and remember to keep your distance 💚
Det er fortsatt grønnkål å få, denne gangen fr Det er fortsatt grønnkål å få, denne gangen fra @fokholgaard, som også leverer gulrot, pastinakk og rødløk.🍀 I tillegg får vi masse annet godt i ukens pose. Vi ses på Mathallen! Husk å bestille pose til neste gang! 💚

🌿There is still kale in the bags, this time from @fokholgaard who are also supplying us with carrots, parsnips and red onion. Along with other goodness in the bag 🍎 We'll see you at Mathallen! Don't forget to order a bag for next time. 

#oslokooperativ #organic #støttlokalt #organicfarming #organicfood #økologiskmat #økologisk #økonorge #spisoppmaten #kortreist
Load More... Follow on Instagram

© 2021 Kooperativet.

no Norwegian
en Englishno Norwegian