Kooperativet i Monocle Magazine

Les Mer

 

Monocle Magazine var med oss da vi nylig arrangerte gårdsbesøk til Lislerud gård. De har skrevet om Oslo Kooperativ i sin siste utgave, i en serie som heter City Heroes. Monocle ble grunnlagt i 2007 av Tyler Brûlé, som før Monocle grunnla Wallpaper*. Magasinet skriver om internasjonal business, kultur, design, politikk og livsstil. Magasinet har base i London, men har kontorer i New York, Zurich, Tokyo, Toronto og Hong Kong, og blir distribuert i et opplag på hele 150 000 i 80 land. Det er kjempegøy at de ville skrive om Kooperativet, og saken har blitt veldig bra. Vi har desverre ingen direkte link da bladet kun gir abonnenter tilgang til sine nettsaker, men vi har fått en faksimile som du kan se under.

Monocle 2015 1

Monocle 2015 2

Monocle 2015 3