Møt et medlem: Marie i Logistikk-gruppa

Les Mer

Hvorfor er du medlem i Kooperativet?
Jeg ble med i Kooperativet for flere år siden, og har nå blitt så godt vant med fantastiske sesong-grønnsaker at noe annet ikke er et alternativ! Jeg liker at det er kortreist og at jeg kjøper av bønder rundt Oslo, at det er lite emballasje, og ikke minst at jeg blir kjent med nye grønnsaker. Etter at jeg ble med i Kooperativet spiser jeg mer vegetar-mat, og kan mer om hva som vokser opp av jorda når.

 

Hvordan er det å være med i Logistikk-gruppa?
Jeg liker å organisere og å prate med folk, så det å være ansvarlig på utleveringsvakter synes jeg er kjempehyggelig. Siden man uansett er frivillig på utlevering 2 ganger i året som medlem av Kooperativet, innebærer det å være med i Logistikk-gruppa ikke så veldig mange vakter i tillegg til de vanlige. Det er kanskje snakk om en 3-4 vakter ekstra i løpet av året. Men man blir bedre kjent med andre medlemmer i Kooperativet, og føler litt mer eierskap til både organisasjonen og ikke minst til varene.

 

Interessert i være med i logistikkgruppa? Send en epost til logistikk@kooperativet.no eller prat med vaktansvarlig på neste utlevering!

Foto: Monica Strømdahl