Nytt medlemskap!

Les Mer

Kooperativet har bestemt å endre hvordan man er medlem i vårt dugnadsfelleskap. Fra og med august kan man velge om man vil være innmeldt for et helt eller et halvt år og medlemskapet vil være gjeldende fra dagen man melder seg inn.

På et ekstraordinært årsmøte i august ble det vedtatt en endring i Kooperativets vedtekter. Mens medlemskap tidligere fulgte kalenderåret, vil det fra nå av være løpende fra datoen man melder seg inn. Dermed bortfaller også ordningen hvor innmelding etter 1. oktober gir medlemskap ut det kommende året. Vi håper at dette gjør at flere ser verdien i å bli med i felleskapet når de ser det bugner av ferske grønnsaker på sensommeren.

Etter ønske fra utvekslingsstudenter og flere som kun bor i byen i et halvt år, har vi også åpnet for halvtårsmedlemskap. Dette gjør det også enklere for dem som vil teste ut medlemskap før de forplikter seg til et helt år.

Prisen for helårsmedlemskap er som før 310. Prisen for halvtårsmedlemskap er 205.

Bli med i Oslos eneste frivillig drevne direktesalgskanal for økologiske råvarer fra lokale gårder du også!